Траорни глетки по пожарот во селото Четирце (ФОТО+ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Викендица и штала со крави изгореа во големиот пожар кој попладнево по 15 часот го зафати селото Четирце во Куманово.

Loading...

 

 

Како што велат очевидци од селото пожарот е локализиран и според пожарникарите нема опасност за селото во овој момент.

 

 

Loading...

Две противпожарни возила, полицијата, војската, но и многу цивилно население се ангажираше во задушување на огнот при што истиот е локализиран, но изгорена е една куќа и 10 крави во штала.

 

 

Пожарот остави вистински пустош, а повеќе од фотографиите и видео снимките во продолжение!

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Никола Ивановски


Leave a Reply