Топењето на ледот на Антартик откри мистериозен објект: Луѓето тврдат дека е НЛО (видео)

Сподели со своите пријатели

Жителите на Тагил, Валентин Дегтјарјов тврди дека открил вселенски брод на Антартик, пренесува рускиот портал УРА.

Се оперирал 110 пати за да изгледа како вонземјанин (фото)

Loading...

Тој ова го открил проучувајќи ги снимките од површината на Земјата.

Случајно најдов нешто неверојатно. На веб сајтот „Google Earth“ на координати 73°13’55.09″ J, 71°57’12.98 З (остров Еклунд) на Антартик, 170 километри од брего на карпа се напѓа нешто то се нарекува вселенски брод = вели Дегтјарјов.

Зошто се уште не се пронајдени вонземјани?

Тој претпоставува дека 600 метри долгио вселенски брод удрил во карпата и засекогаш останал заработен. Според зборовите на специјалистот за пронаоѓање артефакти, тој успеал да се открие поради топење на ледот на Антарктикот.

Хакер открил податоци за вонземјани, па САД бараат негова екстрадиција (видео)

Фотографиите се направени во период од 1989 до 2013 година, но секаде е еден ист објект, наведува истражувачот.

На некои тој е повоочлив на некои не е. Има единствен елипсовиден уред во форма на диск со видливи ракетни мотори. Очигледно е дека ов а енајголемиот НЛО на нашата планета. Тој е добро сочуван и нема да биде тешко да се пронајде – вели тој.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.