ЗНМ

Сподели со своите пријатели

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска оствари работна средба со работната група на Здружението на новинарите на Македонија, предводена од претседателот на ЗНМ Младен Чадиковски, на која беше промовиран изработениот Протокол за безбедност на новинарите на интернет, со фокус на новинарките. Loading… Како резултат на изработката на овој протокол,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Младен Чадиковски останува на чело на Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) и во следните четири години. Loading… Тој денеска ја доби довербата на колегите новинари и медиумски работници од целата држава на редовното изборно собрание на здружението. Чадиковски победи уште во првиот круг со освоени 299 гласови. Неговите противнициПрочитај повеќе