житвот

Сподели со своите пријатели

Иако јогата е древен систем од физички, ментални и духовни практики, само од пред неколку години таа стана популарна и широко распространета низ целиот свет. Всушност, може да се каже дека во моментов е “модерно” да одиш на јога, бидејќи многу светски познати личности ја практикуваат. Многу луѓе не ја разбираат целосно филозофијата наПрочитај повеќе