земојтрес

Сподели со своите пријатели

Силен земјотрес со епицентар во Босна и Херцеговина е добро почувствуван и во Црна Гора. Loading… Се тресеше додека траеше вечерниот Дневник на Градската телевизија со седиште во Подгорица.   Една девојка загина во земјотресот во БиХ: Се тресеше цел Балкан!   „Преговорите за малцинската влада траеја“ Упс, Уууу“. ВоПрочитај повеќе