затвореник

Сподели со своите пријатели

Маж, кој глумејќи пилот, на измама зел 120.000 фунти (140.000 евра) од три вљубени жени, успеал да заведе уште една, со која стапил во врска од затвор. Амар Хајдер (31) се сретнал со здарвствена работничка кога привремено бил пуштен од затвор, каде служел казна од пет години поради измама. ДуриПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Американецот Џејмс Рајнерсон (38) мислел дека конечно му се насмевнала среќата, кога неодамна бил пуштен дома од затворот во Колорадо, каде го чекал судењето поради закани, насилно однесување и кривични пријави. Сепак, се испоставило дека е пуштен по грешка и неговата сопруга го вратила во затворот само два часа откакоПрочитај повеќе