Владимир Кузњецов

Сподели со своите пријатели

Руските шегобијци Владимир Кузњецов (Вован) и Алексеј Столјаров (Лексус), познати по вешто извлекувањето доверливи информации од водечките политичари ширум светот, ѝ се јавиле на италијанската премиерка Џорџа Мелони, која призна дека многумина се уморни од украинскиот конфликт. Loading… „Ако сакаме да ја кажеме вистината, тогаш можеби сме блиску до точкатаПрочитај повеќе