Владимир Јермаков

Сподели со своите пријатели

Ризиците за директна воена конфронтација меѓу двете нуклеарни сили – Русија и САД – постојано растат, изјави директорот на Одделот за неширење и контрола на оружјето на Министерството за надворешни работи на Русија, Владимир Јермаков. Loading… Тој за ТАСС изјави дека ако САД продолжат да го следат сегашниот курс наПрочитај повеќе