Весна Томовска

Сподели со своите пријатели

Денеска министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со директорката на Државниот инспекторат за труд, Весна Томовска потпишаа Меморандум за меѓу институционална соработка во откривањето на кривичните дела поврзани со трговија со луѓе и трудова експлоатација и упатување на потенцијалните жртви на трговија со луѓе со цел трудова експлоатација. Loading…Прочитај повеќе