Унгарја

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Унгарија Каталин Новак денеска потпиша договор во врска со назначувањето на новиот амбасадор на Украина во оваа земја, а јавноста особено ја привлече неговата биографија. Loading… Нов амбасадор на Украина во Будимпешта ќе биде Федор Шандор, кој во мирно време работел на Националниот универзитет Ужхород на западот наПрочитај повеќе