Тромеѓа

Сподели со своите пријатели

Куманово ќе гради фекална канализација со потисен цевковод во село Тромеѓа, соопштија денеска надлежните. Loading… Како што е објавено на електронскиот систем за јавни набавки за изградба на мрежата со цевковод одвоени се 818.904.78 денари. На јавниот повик се пријавиле седум компании од државата, а избрана е скопската „КОП-ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛПрочитај повеќе