Тоше Проески

Сподели со своите пријатели

Кумановскиот пејач Мартинија Кириловски ќе настапи на концертот посветен на Тоше Проески кој годинава ќе се одржи во Крушево на 5 отомври. Loading… „Со љубов за Тоше“ е насловен настанот кој ќе одбележи 15 години од неговиот последен коцерт на Градскиот стадион во Скопје. Освен Мартинијан, безвременските хитови на ТошеПрочитај повеќе