Том Тилис

Сподели со своите пријатели

Соединетите Американски Држави сега се подготвени да му дадат политичка и економска поддршка на регионот, за тој да остане на евроатлантскиот пат, далеку од влијанието на Русија и Кина, пишува Демостат, повикувајќи се на група сенатори кои го претставија нацрт Законот за демократија и просперитет на Балканот. Loading… На почетокотПрочитај повеќе