Свјатослав Брусаков

Сподели со своите пријатели

Во тек е евакуација на сите училишта, градинки, факултети и судови во градот Керч на Крим, поради дојави за бомби, изјави градоначалникот на Керч, Свјатослав Брусаков. Loading… – Сите судови, училишта, градинки и факултети добија закани со бомби. Евакуацијата е во тек – изјави Брусаков за ТАСС. Објектите на социјалнатаПрочитај повеќе