Сидни Холмс

Сподели со своите пријатели

Во 1989 година, Сидни Холмс (57) беше осуден на 400 години затвор за учество во вооружен грабеж. Loading… Ниту полицијата, ниту обвинителството немале цврсти докази против него, жртвите не го ни препознале, но пресудата била донесена, пишува CNN. Последните 34 години ги поминал зад решетки. Никогаш не го признал делотоПрочитај повеќе