Шоу ”Парови”

Сподели со своите пријатели

Сигурно сте чуле дека жене за лепоту трпив све. Туј су силикони, хијалурони, ботокси, вадење ребра, пластични операција, дизање дупе, нови вилице, итд, итд. Тој е случај и сас старлету позната како Маца Дискреција, која моментално се бори за опстанак у реално шоу ”Парови”. Loading… На Фејсбук можев да се најдевПрочитај повеќе