Шефик Џаферовиќ

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Претседателството на Босна и Херцеговина Шефик Џаферовиќ зборуваше за сепаратистичките референдуми во регионите на Украина. Loading… – Сепаратистичките референдуми во неколку области на Украина, кои во моментов се под руска воена окупација, се незаконски од гледна точка на меѓународното право и Босна и Херцеговина не ги признава –Прочитај повеќе