Сер Хју Томас

Сподели со своите пријатели

Човекот задолжен да се грижи за здравјето на кралицата е професорот Сер Хју Томас, шеф на медицинскиот тим на кралското семејство и лекар на кралицата. Loading… Сер Томас е таканаречен шеф на „медицинското домаќинство“ од 2014 година, а минатата година беше прогласен за витешки командант на кралскиот викторијански ред. КралицатаПрочитај повеќе