Сем Алтман

Сподели со своите пријатели

Сем Алтман се враќа да го води OpenAI. Тој ја даде кратката објава на платформата X, само два дена откако беше објавено дека Алтман ја напуштил компанијата позната по развојот на четбот со вештачка интелигенција, ChatGPT, за да се вработи во Мајкрософт. Loading… – Го сакам OpenAi и се штоПрочитај повеќе