селфи

Сподели со своите пријатели

Луѓето често се подтовени поради селфи или видео да си ја ризикуваат сопствената безбедност. Дека тоа е случај и со авторот на оваа видео, многу е веројатно, со оглед дека го потопи огромен бран додека тој стои на карпа и снима. Дали сте забележале дека овој дел од телото виПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Рамјан Кагји паднал од познатиот водопад Гокак во Индија откако пријателите го наговориле да се спушти низ карпата поради селфи. Како што може да се види на снимката која кружи по социјалните мрежи, а ја пренесуваат тамошните и светски медиуми, момчето не можело повеќе да се држи за карпата, паПрочитај повеќе