Сакаше да направи селфи, па во следниот момент се бореше за својот живот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Луѓето често се подтовени поради селфи или видео да си ја ризикуваат сопствената безбедност. Дека тоа е случај и со авторот на оваа видео, многу е веројатно, со оглед дека го потопи огромен бран додека тој стои на карпа и снима.

Дали сте забележале дека овој дел од телото ви е 30% поголем на селфи фотографијата?

Loading...

Очигледно бил многу возбуден и сакал да го забележи моментот како стои на карпата, додека во позадина се гледа немирното море. Меѓутоа, дали тој можел да очекува дека со тоа ќе добие и капење?

На крајот нему сето тоа му било смешно, но со оглед на јачината на бранот, исходот можел да биде далеку од забавен.

https://instagram.com/p/BiuLf_FHs1v/?utm_source=ig_embed

Leave a Reply