сексторција

black and purple computer keyboard

Сподели со своите пријатели

Инстаграм во следните неколку недели ќе започне со тестирање на нови алатки против сексторција, метод на уцена со испраќање интимни фотографии. Loading… Меѓу алатките е и „заштита од голотија“ која ги замаглува голите фотографии во приватните пораки, а ќе биде активна за сите помлади од 18 години. Ќе се тестираатПрочитај повеќе