сателити

Сподели со своите пријатели

Јужнокорејската војска објави дека денеска за прв пат успешно лансирала вселенска ракета со цврсто гориво, чекор за кој се вели дека ќе помогне конечно да се стават сателитите во орбитата за подобро следење на заканите како што е Северна Кореја. Loading… Лансирањето е прв таков тест откако Сеул и ВашингтонПрочитај повеќе