Розмери Ди Карло

Сподели со своите пријатели

Потсекретарот на Обединетите нации Розмери Ди Карло изјави дека крајот на конфликтот во Украина не се гледа, додека сѐ уште постои реална можност војната да се претвори во катастрофа. Loading… „Навистина, крајот на конфликтот не се гледа. Сè додека постои потенцијална закана од катастрофа, таа е реална. „Вчерашниот инцидент воПрочитај повеќе