Роберт Пшчел

Сподели со своите пријатели

НАТО сѐ уште е далеку од активирањето на членот 5, рече Роберт Пшчел, висок соработник во Фондацијата Казимир Пуласки и поранешен полски дипломат. Loading… Зборувајќи за Скај њуз, Пшчел рече дека Полска е „внимателна да не ги подигне влоговите и да не оди на каква било ескалација“. Запрашан дали последниотПрочитај повеќе