религија

Сподели со своите пријатели

Рекламата за чипс во која се прикажуваат чесни сестри како примаат крцкави закуски за причест е „богохулна“ и треба да се исклучи, изјави италијанската католичка организација АИАРТ како одговор на ТВ рекламата. Loading… Рекламата за „Amica Chips“ прикажува млади калуѓерки во манастир како реагираат ентузијастички кога ќе се испостави декаПрочитај повеќе