Прислушкувани разговори

Сподели со своите пријатели

Како што информира Центарот за комуникации на СДСМ, денес во 14:30 часот, во партиските простории ќе се одржи нова прес конференција на која ќе се обрати лидерот Зоран Заев. Loading… На денешната 27.по ред ”бомба” ќе бидат објавени нови прислушкувани разговори во рамки на проектот на СДСМ наречен ”Вистината заПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Проектот на СДСМ денес продолжи во Велес од каде беа емитувани нови прислушкувани разговори. Денешната прес конференција ја одржа Панче Иванов, претседател на ОО СДСМ Велес. Loading…  – Пред да се чуе вистината за овие скандали, ќе слушнеме еден разговор помеѓу пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ од Велес, Илија Димовски и Гордана Јанкулоска.Прочитај повеќе