принцеза

Сподели со своите пријатели

Јапонската принцеза Ајако, ќерка на покојниот јапонски принц Такамодо, одлучила да се омажи за дистрибутер на стока Кеи Мори и поради тоа ќе мора да се откаже од титулата, но за возврат ќе добие еднократна парична помош во износ од неколку милиони долари. Принцезата со идниот сопруг ја запознала нејзинатаПрочитај повеќе