Пол Дилон

Сподели со своите пријатели

Бројот на раселени лица поради конфликтот во Судан се зголеми за повеќе од двојно во текот на изминатата недела на над 700.000 лица, изјави денеска портпаролот на Меѓународната организација за миграција (ИОМ), Пол Дилон. Loading… „Бројот на внатрешно раселените лица во Судан се зголеми повеќе од двојно во последната недела“,Прочитај повеќе