планирани исклучувања

Сподели со своите пријатели

Како што информира ЕВН во дневниот билтен, поради подобрување на квалитетот на електродистрибутивната мрежа, денес од 11 до 15 часот, без електрична енергија ќе останат неколку улици во Куманово. Loading… Планирани исклучувања ќе има на дел од ул. Љубе Гачев, Димитрија Туцовиќ, Борис Кидриќ, Киро Фетак и улица Карл Маркс.Прочитај повеќе