пијалаци

Сподели со своите пријатели

Современите фармацевти имаат производи кои ќе ви помогнат во борбата против секоја инфекција. Природната медицина содржи и широк спектар на производи кои успешно третираат инфекции на сосема природен начин. Loading… Ви донесуваме рецепт за најмоќниот антибиотик во светот кој ги убива гама-позитивните и гама-негативните бактерии, вклучително и кандидата. Не можетеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Бидејќи навивачите од целиот свет на Светското првенство пијат многу пиво, Русија е соочено со недостаток на овој пијалак, па на помош доаѓа произведувач од Австрија. Пиварата „Егер“ од Унтерадлберг во понеделник ги упатила првите 20 шлепери полни со пиво кон Русија.   Loading…   – Испорачуваме 840.000 лименки илиПрочитај повеќе