Патриша Булрих

pile of grocery items

Сподели со своите пријатели

Владата на Аргентина ги ограничи месечните зголемувања на цените во супермаркетите на максимум 5 отсто во следните 90 дена, обидувајќи се да ја намали троцифрената инфлација пред општите избори. Loading… Министерот за економија Серџо Маса ја објави одлуката по состанокот со претставниците на супермаркетите, истакнувајќи дека официјалните лица постигнале договорПрочитај повеќе