оскари

Сподели со своите пријатели

Вчера во Лос Анџелес се одржа 94-тото доделување на Оскарите, на кое беа поделени престижни златни статуи од различни категории на филмската индустрија. Покрај победниците кои синоќа ја имаа честа да го одржат Оскарот, внимание треба да се посвети и на самата статуа која чини вистинско богатство и носи статусПрочитај повеќе