онлајн настава

Сподели со своите пријатели

Стекнувањето одредени знаења преку онлајн часови за време на пандемијата меѓу американските ученици историски го покажа најлошиот резултат, покажуваат податоците на NAEP (Национална оценка на образовниот напредок), познат и како „Национална отчетна картичка“. Loading… Математиката и вештините за читање паднаа на најниско ниво од пред пандемијата „Ковид-19“, покажаа резултатите одПрочитај повеќе