Оливера Трајковска

Сподели со своите пријатели

Социјалдемократскиот Сојуз на денешниот прес, презентираше како што велат тие,  дел од доказите што ќе потврдат кој следел и прислушувал во Република Македонија и како го правеле тоа, изјави лидерот Зоран Заев. Loading… Материјалите што денеска ќе ги споделиме со јавноста во Македонија, ќе го потврдат она што го говоримеПрочитај повеќе