СДСМ објави список за следена комуникација на две лица од Куманово (видео)

Сподели со своите пријатели

Социјалдемократскиот Сојуз на денешниот прес, презентираше како што велат тие,  дел од доказите што ќе потврдат кој следел и прислушувал во Република Македонија и како го правеле тоа, изјави лидерот Зоран Заев.

Loading...

Материјалите што денеска ќе ги споделиме со јавноста во Македонија, ќе го потврдат она што го говориме од самиот почеток. Податоците за нелегалното прислушување потекнуваат од постоечкиот систем за следење на комуникациите во Управата за б

езбедност и контраразузнавање при МВР на Република Македонија. Какви странски служби, какви комбиња, каква шпиунажа, или пучови! Сашо Мијалков и Никола Груевски со години неовластено прислушувале граѓани во Република Македонија, вели Заев.

Capture 1

 

Capture 2

 

Loading...

Leave a Reply