Оцука Казуја

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, денеска оствари прва официјална средба со новоименуваниот амбасадор на Јапонија, Н.Е. Оцука Казуја кадешто се разговараше за создавање услови за соработка во иднина, за можни проекти во повеќе општествени сфери кои би биле од интерес на граѓаните во Куманово. Loading… На средбата, истакнати беаПрочитај повеќе