О Се-Хун

Сподели со своите пријатели

Јужна Кореја треба да изгради арсенал на нуклеарно оружје за да ја зајакне својата одбрана од Северна Кореја, дури и под ризик од меѓународни последици, рече градоначалникот на главниот град. Loading… „Северна Кореја има најмалку десетици боеви глави. Дојдовме до точка каде што е тешко да ги убедиме граѓаните декаПрочитај повеќе