Нино Величковски

Сподели со своите пријатели

„Нино со љубов, песни и вино“ е свечениот концерт со кој кумановскиот пејач Нино Величковски во понеделник ќе одбележи 40 години кариера. Loading… Со почеток во 19:30 часот во големата сала на Центарот за култура „Трајко Прокопиев“, Нино ќе ги изведе песните кои одбележаа негово четиридецениско опстојување на музичката сцена.Прочитај повеќе