Невена Јовановиќ

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски во рамки на одбележувањето на Денот на Свети Сава, националниот празник на Србите кои живеат во Македонија, денеска во ООУ „Карпош“ – с.Умин Дол, беше домаќин на високи државни претставници од Република Србија, Потпретседателот на Влада и министер за одбрана на Република Србија, МилошПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, денеска оствари средба со амбасадорката на Република Србија Невена Јовановиќ, на која беше изразено обостраното задоволство од досегашната успешна соработка која донесе долгогодишни значајни резултати. Loading… „На средбата ја истакнавме волјата за одржување на пријателството преку соодветни решенија, кои ќе донесат високо ниво наПрочитај повеќе