Димитриевски на средба со српската амбасадорка Јовановиќ

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, денеска оствари средба со амбасадорката на Република Србија Невена Јовановиќ, на која
беше изразено обостраното задоволство од досегашната успешна соработка која донесе долгогодишни значајни резултати.

Loading...

„На средбата ја истакнавме волјата за одржување на пријателството преку соодветни решенија, кои ќе донесат високо ниво на реализација на бројни проекти. Согласно изградената добра основа, преку вложени напори за унапредување на коректните односи и продлабочување на плодната соработка, се очекува спроведување на проекти во повеќе општествени области“, рече Димитриевски.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Хероин пронајден кај 45-годишен кумановец