мувла

Сподели со своите пријатели

Извештајот на темата за истражување на храна и нејзиното складирање кое го спровел Универзитетот во Небраска покажал дека лебот, каде и да го чувате, доколко е на собна температура, ќе пропадне за најмногу недела дена, а често и пократко. На сето тоа, спорите на мувлата кои патуваат во воздухот доПрочитај повеќе