Мохамад Еслами

Сподели со своите пријатели

Директорот на Агенцијата за атомска енергија на Иран, Мохамад Еслами, денеска најави дека претставниците на Меѓународната агенција за атомска енергија на Обединетите нации (МААЕ) задолжени за нуклеарен мониторинг ќе го посетат Иран во наредните денови, откако МААЕ објави минатиот месец дека Иран збогатува ураниум. Loading… Се надеваме дека посетата наПрочитај повеќе