Мобилна апликација

Сподели со своите пријатели

Ова момче (25) од Брисел тврди дека е првиот човек на светот кој ја пропатувал цела Европа, а притоа не потрошил ниту цент. Судејќи по неговите зборови, тоа му успеало благодарение на Тиндер – мобилна апликација за пронаоѓање партнери. Снаодливиот Бота посетил 20 градови, преку Тиндер запознал наводно 3.000 жени,Прочитај повеќе