Мис Универзум

Сподели со своите пријатели

Овогодинешниот натпревар „Мис Универзум“ во Мексико ќе го одбележи пристигнувањето на над 90 жени од целиот свет, а меѓу нив за првпат ќе биде и натпреварувачката од Саудиска Арабија, Руми Алкатани. Loading… Оваа вест предизвика големо внимание ширум светот, особено затоа што организаторите отстапија од своите строги правила и ѝПрочитај повеќе