Министерство за финансии

Сподели со своите пријатели

Министерот за економија Крешник бектеши денеска на прес-конференција информирашње дека Министерството за економија согласно Програмата за развој на претприемништвото и конкурентноста на мали и средни претпријатија за 2022 година објави два јавни повици за поддршка на домашните компании. Loading… “Објавени се јавните повици за субвенционирање на микро, мали и средниПрочитај повеќе