Минесота

Сподели со своите пријатели

Во тек е чистење по истекување на радиоактивна вода во нуклеарна централа во Минесота. Loading… Американските власти го следат процесот на чистење на околу 1,5 милиони литри радиоактивна вода од локалната нуклеарна централа во Минесота, се наведува во извештајот на британскиот јавен сервис БиБиСи. Ексел енерџи, претпријатието кое управува соПрочитај повеќе