Мило Ѓукановиќ

Сподели со своите пријатели

„Мојот став е дека сите земји од Западен Балкан треба да имаат свое место во ЕУ, но до кое ќе се дојде по безусловно реализирани, квалитетни сеопфатни социјални реформи. Затоа, не верувам во кратенки на патот кон ЕУ. Loading… „Не верувам во кратенки на патот кон Европската унија (ЕУ), велиПрочитај повеќе