Михал Шимечка

slovakia, bratislava, flag

Сподели со своите пријатели

Словаците почнаа да гласаат на парламентарните избори на кои се очекува тесна борба меѓу поранешниот левичарски премиер Роберт Фиц, кој вети дека ќе ја прекине воената помош за соседна Украина, и прозападните либерали предводени од лидерот на ПС, Михал Шимечка. Loading… Конечните анкети покажаа дека двете страни се во мртваПрочитај повеќе