Михаил Зорин

Сподели со своите пријатели

Албанскиот суд нареди да им биде продолжен притворот на Русин, Русинка и Украинец додека трае истрагата за нивните наводни шпионски активности во поранешната фабрика за производство на воено оружје. Loading… Двајцата осомничени руски државјани се 25-годишниот Михаил Зорин и 33-годишната Светлана Тимофојева, додека Украинецот е идентификуван како Федир Алпатов, ноПрочитај повеќе